• Svježe
Werfds Sportska trkačka torba Vodootporni kaiševi za trčanje Muškarci Ženske trake za držač mobilnog telefona Torbe za teretanu Fitness patipne ručne torbe

Werfds Sportska trkačka torba Vodootporni kaiševi za trčanje Muškarci Ženske trake za držač mobilnog telefona

Procjenjuje se:
KM 45.22

Iz robe
U trgovini

3 D mreža je higroskopna i prozračna, meka njega kože, Wicking je ugodniji Podesive kaiševe elastične ruke, elastične ruke za sigurno uklapanje i podesivi elastični. Nezavisna glavna torba i dizajn pod džepa, sortiranje i postavljanje predmeta. Dizajn priključka za slušalice, odgovarajući isprepleteni dizajn priključka za slušalice i kabel za slušalice. Snažna ljepljivost, nije lako padati i čvršći. 3 D mreža je higroskopna i prozračna, meka njega kože, Wicking je ugodniji. Podesive kaiševe elastične ruke, elastične ruke za sigurno uklapanje i podesivi elastični. Nezavisna glavna torba i dizajn pod džepa, sortiranje i postavljanje predmeta. Dizajn priključka za slušalice, odgovarajući isprepleteni dizajn priključka za slušalice i kabel za slušalice. Snažna ljepljivost, nije lako padati i čvršći. 3 D mreža je higroskopsko i prozračno, njegu meke kože, Wicking je uživalniji.Adjustane elastične kaiševe, elastične ruke za sigurno postavljene i podesive dizajn elastične i podešavanje dizajna za sortiranje i postavljanje predmeta iz predmeta, odgovarajuće Prekomjereni dizajn priključka za slušalice i kabel za slušalice. Snažna ljepljivost, nije lako padati i čvrst. Tkanina : tkanina : Poliester prozračne fabrike od materijala : lagana, komforna, prozasnoća za gomilu : trčanje, fitnes, biciklizam Model : kompatibilni modeli : svi telefoni ispod 6,5 inča. Pakovanje : 1 x rum bag boje : 1. Zbog različitog monitora i svjetlosnog efekta, stvarna boja predmeta može biti malo drugačija od boje prikazane na slikama. Molimo vas da dopustite oko 1-2cm mjerne odstupanje zbog ručnog mjerenja. Osvjetljenje i jednostavno za nošenje.

Karakteristike

Fabric:
Polyester breathable fabric
Product features:
light, comfortable, breathable
Suitable for the crowd:
running, fitness, cycling
Suitable model:
18.5*9.5CM,Compatible models:
All phones under 6.5 inches.
Packing :
1 X Arm Bag:
Note:
1. Due to the different monitor and light effect, the actual color of the item might be slightly different from the color showed on the pictures. Thank you!:
2. Please allow about 1-2cm measuring deviation due to manual measurement.:
Lightweight and easy to carry :

Ovako bi vam se moglo svidjeti

Informacije o prihodu

Registrirajte se sada i ostvarite prvih pet ponuda danas sa popustom.