• Svježe
Deart 2-pakovanje ružičaste boce od ružičaste vode od 26oz i 16oz, BPA Besplatna bistra bočica bez slame, ima ruči na laganom kojom se bavi školskom uredu teretane itd.

Deart 2-pakovanje ružičaste boce od ružičaste vode od 26oz i 16oz, BPA Besplatna bistra bočica

Procjenjuje se:
KM 20.49

Iz robe
U trgovini

Skrivena mlaznica za piće, čista i higijenska Izolirati okoliš iz vanjskog zagađenja. 2, kružni dizajn velikog otvaranja omogućava brzo i lako nadoknađivanje vlage. Treba samo 8-ima da se izlije sav vode. 3, boce vode čine jednodijelni dizajn kuka koji se može objesiti na ruksaku. Sigurnost : 1, Boca polovne Tritan (BPA besplatno). 2, ušće čaša : silikon od hrane. 3, poklopac šalice : Poklopac od šalice je omotan silikonskim materijalom, a gumenu brtvu nepropusnost nepropusnosti. Boca vode je najbolja za upotrebu. Jednostavno čišćenje : 1, boca vode je jednostavna bez komplicirane unutrašnje strukture, ugrađenih slama. Promjer širokog 2,7 cm, jednostavan za duboko u četkicu za unutrašnje čišćenje. Komunalni scenariji : 1, boca vode je čudesno pogodna za sve uzraste bez obzira na djecu, odrasle, kao i starije osobe koje su svi dozvolili da ga slobodno koriste sa stopostotno prihvaćenim. 2, jednostavan za nastavak uključivanja : sportske aktivnosti na otvorenom, putovanja, biciklističke, unutarnje aktivnosti, svakodnevno rutinsko piće i dijetu. 100% osiguranje kvaliteta. Može se mijenjati u bilo kojem trenutku u procesu upotrebe ili nezadovoljavajuće boje. Uvek ciljamo na potrebe korisnika i kontinuirano poboljšavamo naše proizvode!. Skrivena mlaznica za piće, čista i higijenska. Izolirati okoliš iz vanjskog zagađenja. 2, kružni dizajn velikog otvaranja omogućava brzo i lako nadoknađivanje vlage. Treba samo 8-ima da se izlije sav vode. 3, boce vode čine jednodijelni dizajn kuka koji se može objesiti na ruksaku. Sigurnost : 1, Boca polovne Tritan (BPA besplatno). 2, ušće čaša : silikon od hrane. 3, poklopac šalice : Poklopac od šalice je omotan silikonskim materijalom, a gumenu brtvu nepropusnost nepropusnosti. Boca vode je najbolja za upotrebu. Jednostavno čišćenje : 1, boca vode je jednostavna bez komplicirane unutrašnje strukture, ugrađenih slama.

Karakteristike

Ovako bi vam se moglo svidjeti

Doitool 2 kom.

KM 2.67

PC Pješačka voda boca 1kom čaša za vodu sa bocom za vodu za vodu prenosiv veliki kapacitet boca sa prostorom Vremenska oznaka boca vode Bočica je izrađena od PC materijala, sigurna j

Informacije o prihodu

Registrirajte se sada i ostvarite prvih pet ponuda danas sa popustom.