• Svježe
6 FT 54 LED HALLOWEEN Willow Vine Grand ukrasi grane Garland sa tajmerom Svjetla 8 Načini Vodootporna baterija Poduzena za zidnu spavaću sobu Početna Kamin Mantle Indoor Halloween Decor Decor

6 FT 54 LED HALLOWEEN Willow Vine Grand ukrasi grane Garland sa tajmerom Svjetla 8 Načini Vodootporna baterija

Procjenjuje se:
KM 13.49

Iz robe
U trgovini

[6 FT 54 LED HALLOWEEN VINO VINE SA LONPLE SVJETLO] Ovaj 6 FT Realističan Halloween Willow Vine ima 54 LED ljubičaste svjetla, ukupno 18 velikih grana i 54 male grane Pokreće 3 AA baterije (nisu uključene). [Timer i memorijske funkcije] Timer funkcija uključena je sa 6 sati na i 18 sati isključeno za jednostavno unutarnje i vanjsku upotrebu. Tajmer se automatski aktivira kada svijetli. Regulator je dizajniran za pamćenje zadnje postavke nakon rezanja napajanja. Nema potrebe da se ponovo postavljate. [8 Modusi i vodootporni] 8 Načini za odabir : Kombinacija, u valovima, sekvencijalnim, ulicama, jurnjava / bljeskalicama, sporim bljeskalicom, bljeskalicu i stabilno. Jednostavno pritisnite tipku za bateriju za odabir omiljenog načina. Kutija za baterije i Noć vještica su vodootporni za unutarnju i vanjsku upotrebu. [Realističan i podesiv i pogodan] crna kutija za baterije i crne vrpce zamotana Twig vino vise činili su životne i realne. Napravljen od PVC materijala, savidljivog i može se oblikovati, čvrst i izdržljiv. Dolazi sa kukom na vrhu za lako visi bilo gdje. [Scary Halloween Dekoracije] Ukrašavanje vinovih svjetala na kamin, plašta ili ga objesite na zid, pogodno za zatvorene i vanjske kofere, vrhove stola, prozorske pratereće, trpezarije, vrata, dnevni boravak, spavaću sobu, spavaću sobu, ogledala, Terches, terasi itd. [6 FT 54 LED Halloween vinova loza sa ljubičastim svjetlima] Ova 6 FT Realistic Halloween Willow Vine ima 54 LED ljubičaste svjetla, ukupno 18 velikih grana i 54 male grane. Pokreće 3 AA baterije (nisu uključene). [Timer i memorijske funkcije] Timer funkcija uključena je sa 6 sati na i 18 sati isključeno za jednostavno unutarnje i vanjsku upotrebu. Tajmer se automatski aktivira kada svijetli. Regulator je dizajniran za pamćenje zadnje postavke nakon rezanja napajanja. Nema potrebe da se ponovo postavljate. [8 Modusi i vodootporni] 8 Načini za odabir : Kombinacija, u valovima, sekvencijalnim, ulicama, jurnjava / bljeskalicama, sporim bljeskalicom, bljeskalicu i stabilno.

Karakteristike

Size:
6Ft (Long).
Packing box:
7*6.8*1.5 inch (length*width*height).
Weight:
0.65 pound
Number of lights:
54 LED
Product color:
black
Product appearance:
willow vine + LED light.
Material:
PVC + electronic components.
Lighting color:
Style 1 :
Purple (54 LED in total)
Style 2 :
Orange-red (54 LED in total)
Style 3:
orange-red + purple (54 LED in total, 27 LED each color).
8 Lighting mode:
combination, in waves, sequential, slogs , chasing/flash, slow fade, flash, and steady on.
Power supply:
3AA battery (not included).
Other Features:
Waterproof, Timer (6 Hours On/18 Hours Off), 8 Modes.
Applicable scene:
Halloween decorations indoor, outdoor, wall, dining table, doorway, windowsill, mirror, fireplace, living room, bedroom.
Package Includes:
1 x Halloween Willow Vine :

Ovako bi vam se moglo svidjeti

Informacije o prihodu

Registrirajte se sada i ostvarite prvih pet ponuda danas sa popustom.